Meer dynamisch

Scrollende pagina zullen vanaf nu meer dynamisch zijn doordat de animaties van de verschillende content elementen en video's ook kunnen gaan spelen wanneer ze lager op de pagina staan. Wanneer je omlaag scrolt en het element in beeld komt zal de animatie of de video gaan spelen.

Kijk verder


video en animatie op scrollende pagina_680

Nieuwe  afspeeloptie

Aan het content element "Video" is een nieuwe afspeelopties toegevoegd. Er kan nu ook worden gekozen voor de mogelijkheid: "Op de pagina - autoplay". Wanneer deze optie is gekozen zal de video automatisch beginnen met afspelen wanneer deze in beeld komt.Animatie op scrollende pagina

kijk snel verder

Alle afbeeldingen die je op de pagina zet worden in de responsive view op je smartphone netjes geschaald naar 100% breedte. Meestal ziet dat er mooi uit, maar er zijn situaties waarin je dit juist niet wilt. We hebben daarom aan de elementen "IMAGE", "IMAGE WITH LINK (BANNER)" en "IMAGE WITH POP-UP" de optie toegevoegd om zelft te bepalen hoe groot de afbeelding getoond moet worden in de responsive view. Zie het voorbeeld hieronder.

video en animatie op scrollende pagina_682
video en animatie op scrollende pagina_683
video en animatie op scrollende pagina_684

Van links naar rechts (desktop) en van boven naar onder (responsive) : 50, 75 en 100%

 

Op je smartphone wil je de blaadjes uit het voorbeeld hierboven liever niet beeldvullend hebben. Als je de instelling voor responsive weergave op 50% zet, worden de plaatjes op de smartphone smaller weergegeven. Zoals hieronder.

 

video en animatie op scrollende pagina_677
video en animatie op scrollende pagina_678
video en animatie op scrollende pagina_679

De video hieronder gaat automatisch spelen als deze in beeld komt

Ga verder om de video te bekijken

 
video en animatie op scrollende pagina_681

video en animatie op scrollende pagina

Loading ...